26 Aralık 2012 Çarşamba

Audrey'in Şekerleri'nden Yılbaşı Hediyeleri :)

Blog çekilişlerine sık sık katılırım ama hep bana çıkmaz diyordum, ta ki Audrey'in Şekerleri'nden bu hediyeyi kazanana kadar. O kadar özenle hazırlamış ki 'hem de hiç tanımadığı biri için' içi boş çıksa bile çok sevinirdim. Lakin içi de dışı kadar güzel şeylerle doluydu :)


Fotoğraf çekmede acemi olduğum ve bir an önce açma isteğimi bastıramadığım için hediye paketinin güzelliğini yeterince yansıtamadım. Ama bu görüntüye kim dur diyebilir ki :)


Hediye paketinin içinden yılbaşı ruhunu yansıtan ve benim içimi mutlulukla dolduran kırmızı renk ikinci bir paket ve yine Audrey'in yazdığı güzel mesajı çıktı :)


Bu fotoğraftan o kadar çok utanıyorum ki anlatamam. Aslında bir iki tane daha çekmiştim ama onlar da bulanık çıkmış. Tabii o heyecanla fotoğraflar nasıl çıkmış diye bakmak aklıma gelmedi. Kutunun içi rengarenk kurtçuk süngerler ve mor süslerle doluydu tüü bana :(


Gelelim kutunun içinde neler var? 

1) Kutunun en üstünde hediye çekilişinde yazan hediyeler haricinde bir adet makyaj çantası çıktı. Tam da bu sıra içimde ufak ve şık bir makyaj çantası isteği varken ne kadar sevindim anlatamam. Şu an içi özenerek doldurulmuş ve çantamda yer almış durumda :) 
2) 4 tane Avon oje; ojeyle pek aram yoktur ama gidip kendim alsam bu renkleri alırdım. Ancak bu kadar tesadüf olur.
3) Essence Twilight Blush; buna da bayıldım ve şu an makyaj çantamın içinde.
4) Essence Twilight Pudra; ışıl ışıl ama aynı zamanda çok doğal bir pudra. Zaten vampir gibi beyazım uyumda hiç sorun yaşamadım.
5) Yine Twilight serisinden 2 tane lip gloss.
6) En sonuncusu ve benim fanatiği olduğum konu Paradise Island parfüm. Şişesini ve ferah kokusunu çok sevdim.

Aslında hepsini tek tek fotoğraflamak isterdim ama saat çok geç oldu. Yarına kadar da bekleyemediğim için bu yazıyı hazırladım. Audrey'e buradan çok teşekkür etmek istiyorum. O kadar özenle hazırlamış ki pakete bakmak bile sırf çekiliş olsun diye yapmadığını gösteriyor. Umarım seni mutlu edecek çok daha güzel hediyeler alırsın :)

Not: Post hazırlama konusunda acemiyim. Cümlelerim için ve saçmaladıysam kusura bakmayın. Başta Audrey olmak üzere herkese mutlu seneler :)


2 Ocak 2012 Pazartesi

ALIŞVERİŞ 1

Alışverişe çıkarken her seferinde kendime 'ağırlıklı olarak kıyafet alacağım' diye söz veriyorum ama sonuç minicik kozmetiklere para bayılıp gelmemle sonuçlanıyor. Bu seferde farklı olmadı; 1 tişört geri kalanı kozmetik :)

1. Bioderma Sensibio H2o

Uzun süredir merak ettiğim bir üründü. Çoğu blogda bu üründen övgüyle bahsedilmiş. Her derde deva bir ürünmüş. Neyse bugün tesadüfen ürünü gördüm ve aldım. Daha 1 kez deneme bir fırsatım oldu. T bölgem için iyi geldi gibi ama yanaklarda biraz kuruma yaptı. Yüzümde makyaj yoktu sadece gözlerimde eyeliner vardı. Güzel çıkardı. Ama benim için asıl mahareti rimel sürdükten sonra ortaya çıkacak.

2. Burberry Classic Edp
Bunu da çok övüldüğü için merak ediyordum. Üstüne indirimi de görünce dur bir deneyim dedim. Kokusunu bileğimde denedim ve beğendim. Ama asıl yorumum kullanıp, ten uyumu falan gördükten sonra karar vereceğim. Sağolsunlar yanında bir sürü tester verdiler. Onları da deneyince bahsederim.

3. Nars Super Orgasm Blush
Biliyorum millet bunu kullanıp eskitti, yerine yeni ürünlere geçtiler ama ben daha yeni çalışmaya başladım. İlk heves nars allıkları denemek istedim. Hem de benim gibi çömlere belki bir faydası olur dedim. Orgasm ve super orgasm diye 2 farklı allık var. Orgasm olan daha şeftali ağırlıklı, super orgasm ise pembesi ağır basan bir ürün. İkisi arasında çok gidip geldim fakat cildim ölü-soluk beyazlardan olduğu için pembe daha güzel durdu. Bu yüzden kalbimi değil (şeftali tonları daha çok severim) mantığımı dinleyip super olanı aldım. Çok sağlıklı bir ifade veriyor. İçindeki shimmer olayını sevdim. Korkmayın düğüne gider gibi bir parıltısı yok. Çok kalıcı çıkmıyor falan dediler ama bence kalıcı değil. Altına baz, fondöten, pudra hiçbir şey sürmedim ondan olabilir. Neyse efendim renk güzel, sevdim. Benim gibi soluk benizlilere tavsiye ederim.

4. Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer No.01 
Elimde hiç concealer kalmadığı için şimdilik bunu geçici olarak aldım. Averaj bir ürün. Kapatıcılık, pürüzsüz duruş vs. çok beklemeyin ama günlük hayat için kullanılabilir.

1 Ocak 2012 Pazar

MEMNUN KALDIKLARIM 1

Tekrar tekrar alıp kullandığım ürünleri aklıma geldikçe yazmaya karar verdim. Fakat o kadar üşengeç bir insanım ki fotoğraf çekmek yerine google'dan fotoğraflarını bulup ekliyorum. Zaten önemli olan ürünün işe yaraması. Hiçbiri deneme ürün olarak gelmedi bizzat parasını çatır çatır ödeyip kullandığım ürünler. Böyle dediğime bakmayın çok ucuzlar. Neyse sonra belki işe yaramayanları da yazarım. Şimdilik memnun kaldıklarımdan başlayalım :)

1. Lady Speed Stick Gel

Hepimizin duyduğu bildiği bir ürün ama benim terimle baş eden tek ter önleyici. Ben öyle parfüm kokusu yayarak hafif terleyenlerden değilim. Terlersem ortam yıkılır. O yüzden tüylerden kurtulmak için öncelikle lazer epilasyon yaptırdım. Bir de banyo sonrası bu ürünü kullanıyorum. Bir dahaki banyoya kadar ohh mis! (ayda 1 yıkanıyorsanız geçerli değil). Maksimum eforda en fazla çok az ıslaklık oluyor. Tavsiye ederim.

2. Gliss Keratinli Sıvı Saç Kremi

Bendeki ürünün birebir aynı fotoğrafını bulamadım ama buna çok benziyor rengi vs. Üzerinde 'keratinli color protect' yazıyor. Sıvı krem serisinin diğer ürünlerini de denedim onlar da olur. Öncelikle çok yağlı saçlarım var. O yüzden banyoda saç uçlarıma krem sürsem bile ağırlaşıyor gibi geliyor. Sürmesem uçları tiftik keçisi gibi dolaşıp, uçuşuyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.  İşte bu ürün beni bu dertten kurtardı. Banyo sonrası çalkaladıktan sonra ıslak saç uçlarıma sıkıyorum ve rahatça tarıyorum. Ürünün iddia ettiğine göre kırılmalara da iyi geliyormuş. Düzenli olarak kestirdiğim için o özelliğine bir şey diyemem. Fiyatı ekonomik. Kısaca cost-effective bir ürün tavsiye.