26 Aralık 2012 Çarşamba

Audrey'in Şekerleri'nden Yılbaşı Hediyeleri :)

Blog çekilişlerine sık sık katılırım ama hep bana çıkmaz diyordum, ta ki Audrey'in Şekerleri'nden bu hediyeyi kazanana kadar. O kadar özenle hazırlamış ki 'hem de hiç tanımadığı biri için' içi boş çıksa bile çok sevinirdim. Lakin içi de dışı kadar güzel şeylerle doluydu :)


Fotoğraf çekmede acemi olduğum ve bir an önce açma isteğimi bastıramadığım için hediye paketinin güzelliğini yeterince yansıtamadım. Ama bu görüntüye kim dur diyebilir ki :)


Hediye paketinin içinden yılbaşı ruhunu yansıtan ve benim içimi mutlulukla dolduran kırmızı renk ikinci bir paket ve yine Audrey'in yazdığı güzel mesajı çıktı :)


Bu fotoğraftan o kadar çok utanıyorum ki anlatamam. Aslında bir iki tane daha çekmiştim ama onlar da bulanık çıkmış. Tabii o heyecanla fotoğraflar nasıl çıkmış diye bakmak aklıma gelmedi. Kutunun içi rengarenk kurtçuk süngerler ve mor süslerle doluydu tüü bana :(


Gelelim kutunun içinde neler var? 

1) Kutunun en üstünde hediye çekilişinde yazan hediyeler haricinde bir adet makyaj çantası çıktı. Tam da bu sıra içimde ufak ve şık bir makyaj çantası isteği varken ne kadar sevindim anlatamam. Şu an içi özenerek doldurulmuş ve çantamda yer almış durumda :) 
2) 4 tane Avon oje; ojeyle pek aram yoktur ama gidip kendim alsam bu renkleri alırdım. Ancak bu kadar tesadüf olur.
3) Essence Twilight Blush; buna da bayıldım ve şu an makyaj çantamın içinde.
4) Essence Twilight Pudra; ışıl ışıl ama aynı zamanda çok doğal bir pudra. Zaten vampir gibi beyazım uyumda hiç sorun yaşamadım.
5) Yine Twilight serisinden 2 tane lip gloss.
6) En sonuncusu ve benim fanatiği olduğum konu Paradise Island parfüm. Şişesini ve ferah kokusunu çok sevdim.

Aslında hepsini tek tek fotoğraflamak isterdim ama saat çok geç oldu. Yarına kadar da bekleyemediğim için bu yazıyı hazırladım. Audrey'e buradan çok teşekkür etmek istiyorum. O kadar özenle hazırlamış ki pakete bakmak bile sırf çekiliş olsun diye yapmadığını gösteriyor. Umarım seni mutlu edecek çok daha güzel hediyeler alırsın :)

Not: Post hazırlama konusunda acemiyim. Cümlelerim için ve saçmaladıysam kusura bakmayın. Başta Audrey olmak üzere herkese mutlu seneler :)