2 Ocak 2012 Pazartesi

ALIŞVERİŞ 1

Alışverişe çıkarken her seferinde kendime 'ağırlıklı olarak kıyafet alacağım' diye söz veriyorum ama sonuç minicik kozmetiklere para bayılıp gelmemle sonuçlanıyor. Bu seferde farklı olmadı; 1 tişört geri kalanı kozmetik :)

1. Bioderma Sensibio H2o

Uzun süredir merak ettiğim bir üründü. Çoğu blogda bu üründen övgüyle bahsedilmiş. Her derde deva bir ürünmüş. Neyse bugün tesadüfen ürünü gördüm ve aldım. Daha 1 kez deneme bir fırsatım oldu. T bölgem için iyi geldi gibi ama yanaklarda biraz kuruma yaptı. Yüzümde makyaj yoktu sadece gözlerimde eyeliner vardı. Güzel çıkardı. Ama benim için asıl mahareti rimel sürdükten sonra ortaya çıkacak.

2. Burberry Classic Edp
Bunu da çok övüldüğü için merak ediyordum. Üstüne indirimi de görünce dur bir deneyim dedim. Kokusunu bileğimde denedim ve beğendim. Ama asıl yorumum kullanıp, ten uyumu falan gördükten sonra karar vereceğim. Sağolsunlar yanında bir sürü tester verdiler. Onları da deneyince bahsederim.

3. Nars Super Orgasm Blush
Biliyorum millet bunu kullanıp eskitti, yerine yeni ürünlere geçtiler ama ben daha yeni çalışmaya başladım. İlk heves nars allıkları denemek istedim. Hem de benim gibi çömlere belki bir faydası olur dedim. Orgasm ve super orgasm diye 2 farklı allık var. Orgasm olan daha şeftali ağırlıklı, super orgasm ise pembesi ağır basan bir ürün. İkisi arasında çok gidip geldim fakat cildim ölü-soluk beyazlardan olduğu için pembe daha güzel durdu. Bu yüzden kalbimi değil (şeftali tonları daha çok severim) mantığımı dinleyip super olanı aldım. Çok sağlıklı bir ifade veriyor. İçindeki shimmer olayını sevdim. Korkmayın düğüne gider gibi bir parıltısı yok. Çok kalıcı çıkmıyor falan dediler ama bence kalıcı değil. Altına baz, fondöten, pudra hiçbir şey sürmedim ondan olabilir. Neyse efendim renk güzel, sevdim. Benim gibi soluk benizlilere tavsiye ederim.

4. Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer No.01 
Elimde hiç concealer kalmadığı için şimdilik bunu geçici olarak aldım. Averaj bir ürün. Kapatıcılık, pürüzsüz duruş vs. çok beklemeyin ama günlük hayat için kullanılabilir.

0 yorum: